uzaylılararamızda

inanmıyorsanız çevrenize bir bakın.
göreceksiniz. kesin birilerinin içine birşeyler girmiş olmalı, başka bir açıklaması olamaz. 
hoş burada uzaylı kamuoyunu da karşıma almak istemem. belki onlar insan da ben gibilerin içinde uzaylı var ya da biz uzaylıyız. 
her durumda uzaylılararamızda. 


eskiden trt'de ziyaretçiler diye bir dizi vardı. uzaylılar insanlar arasına karışmış insan kılığında, ama dıştaki deri darbelerde parçalanabilecek bir yapıdaydı. bir itiş kakış ya da kavgada parçalanır; ya da şimdi sen gördün gününü dercesine insanları korkutmak istediklerinde kendileri söküp atarlardı.
ama biz bunu yapamıyoruz. benim ki çıkmıyor, eğer ben uzaylıysam; ama yok onlar uzaylı ise; denemek lazım. bilmiyorum.


huzursuzum. yakın zamanda o kadar garip iki yüzlülüklere şahit oldum ki, zaten çok sevmediğim şu mimarlık ortamı ilişkiler ağından iyice nefret eder oldum. 


kimsenin değişmesine gerek yok. herkes dilediği gibi olsun. ama ben almayayım sağ olun. hani siz de biraz diyorum kendinize uyansanız. hoş, tutarsız ve faydacı olmamanız için de bir sebep yok tabi. 


neyse.
uzaylılararamızda.


ben mekiğime atlayıp eski tapınaklarımıza gidiyorum. mevsimlerin şifresini çözmeye.
I currently hold a Degree in Alien LanguageGreat! Now I am a Master of Alien Language!Yes ! Now I can get a job because I know Alien Language ! I'm doing my homework in Alien Language !I currently hold a Degree in Alien LanguageI currently hold a Degree in Alien LanguageI currently hold a Degree in Alien LanguageGreat! Now I am a Master of Alien Language!I currently hold a Degree in Alien LanguageI'm doing my homework in Alien Language !Great! Now I am a Master of Alien Language!Great! Now I am a Master of Alien Language!Yes ! Now I can get a job because I know Alien Language ! Great! Now I am a Master of Alien Language!Wow, I'm writing in Alien Language !Graduate School in Alien Language here I come !Wow, I'm writing in Alien Language !I'm doing my homework in Alien Language !Great! Now I am a Master of Alien Language!I'm doing my homework in Alien Language !Graduate School in Alien Language here I come !Alien Language will be great for my resume !Yes ! Now I can get a job because I know Alien Language ! I currently hold a Degree in Alien LanguageI'm doing my homework in Alien Language !