"son zamanlarda yaptıklarıma bakma ne olursun"

Bir güncelleme yapayım, nelerle uğraşıyorum diye.

Berke ile Kemeraltı projesine başladık, İzmir-İstanbul arasında gidip geliyoruz.
Herkes İçin Mimarlık ile çeşitli projeler sürüyor. Çaka ve Kabakdağı yoğun, sponsorluk dosyaları görselleri, keşif güncellemeleri çeşitli dosyaların hazırlanması işleri; bazılarının uçlarından tutuyorum, bazılarını doğrudan yapıyorum. Ordu ile ilgili bir iki proje daha başlayacak sanırım.

Yelta Köm ve Hayrettin Günç ile PİM olarak, Kentsel Strateji'nin organize ettiği, NEF inşaat'ın desteklediği, Kağıthane Belediye'sinin de işin içinde olduğu bir süreç. Trak, Aboutblank, Halükar, Salon2, Ömer Kanıpak, Arkizon, Beril Serbes, Superpool, SO? ve PİM tasarımcı ekipler... Katılımcılar, Kağıthane'deki 10 ayrı mahalleye dair kapasite analizleri yapıyor, ada ve parsel bazında dönüşümleri dikkate alarak, kentsel dönüşümde yol gösterici olabilecek fikirler üretiyor ve bir kentsel tasarım rehberine malzeme üretmeye çalışıyorlar. Anlatılması, tartışılması gereken bir süreç...

RAHAT ile beste çalışmaları devam ediyor. 30 Mart'ta Beyoğlu Alt. Caz Klübün'de konser var. Ayrıca 19 Mayıs'ta Chill-Out Festival'de çalıyoruz.

Açık Mimarlık programı Açık Radyo'da devam ediyor. İstabul'da gerçekleştirdiğimiz programların yanında, farklı şehirlerdeki röportajlar sürecek. Adana'dan sonra ikinci durak Samsun. Şehirlere dair yazdığım yazılardan ilki Blog'dan sonra Dipnot.tv tablette yayınlandı. Sanıyorum diğerleri de orada yer bulacak.
Haftaya Samsun'dayım.
Açık Mimarlık her perşembe 11:30'da Açık Radyo'da. Kaçıranlar için Podcastler ve program içerikleri BURADA.

İzmir'de Mayıs ayında iki etkinlik düzenliyorum. Çalışmalar sürüyor. Birisi Kentsel Plaj keyfi, diğeri de Pecha Kucha Night İzmir vol.02. Bunlara bir de bir fanzin festivali eklemeye çalışıyorum. 

İzmir'de Kentsel Tasarım Derneği ile ortak çalışmalara başladık. Oradan haberler vereceğim daha sonra. 
Fransa ve Hollanda'dan dostlar ile üç ülke ayaklı bir atölye çalışması tasarlıyoruz. İzmir ayağı Eylül'de gerçekleşecek. Onun süreci devam ediyor. 

NOBON ile kendi kendine projeler devam ediyor. İki tamamlanmak üzere iş var. Biri bir duvar; diğeri de bir küçük konut. Yakında BURADA yayınlanır. 



Geçen hafta Twenty Something etkinliğinde Taşkışla'daydım. 2 Mayıs'ta da Ankara'da ODTÜ'de olacağım. Orada olanlara duyurulur.
Bu arada doktora devam. Unuttuğum ingilizce kredileri toplamak için şu aralar daha çok Taşkışla'ya uğruyorum. Haber ola.